Menü

Maldivler
Maldivler
Hint Okyanusu'nda ekvator boyunca uzanan bir adalar ülkesi olan Maldivler, kristal beyazı kumları ve muhteşem lagünleriyle cenneti yeniden tasvir ediyor. Dinlenmek isteyenler, romantik bir balayı veya yıldönümü planlayanlar, her yaştan macera severler birinci sınıf dalış, sörf, balık tutma, kano ve daha fazlasını deneyimleyebilirler. 1000'den fazla mercan adası ile Maldivler'e yapacağınız bir seyahatte görülecek, yapılacak ve sizi bekleyen pek çok şey var.
 
Maldivler belki de dünyanın en iyi plajlarına ev sahipliği yapmaktadır. Dünyanın başka hiçbir yerinde kristalimsi beyazdan daha beyaz toz kum ve bu kadar parlak camgöbeği mavisi su görme şansınız yoktur.
 
Maldivler'deki her tatil yeri kendine ait özel adacıklardan oluşmaktadır ve 100'den fazla tatil yeri arasından seçim yapabileceğiniz tek sorun nerede kalmak istediğinizi seçmektir.
Dünyanın en seçkin otel markalarından, 4*- 5* , deluxe ve luxury seçenekleri ile kişisel uşaklardan özel havuzlara, oda içi masajlara ve yastık menülerine kadar farklı deneyim seçeneklerini bulabilirsiniz...
Balayı çiftleri ve büyüleyici bir tropikal kaçamak arayanlar için Maldivler eşsiz bir seçenektir.
 
Dünyanın en iyi dalış ve şnorkelli yüzme özelliğine de sahip olan Maldivler'in berrak suları, deniz yaşamına ilgi duyan herkes için bir mıknatıs gibidir. Resife indiğinizde doğal zenginliği ile göz kamaştırıcı mercan duvarları, muhteşem mağaraları ve parlak renkli tropikal balık sürüleri ile büyüleneceksiniz. Daha derin sularda manta vatozları, kaplumbağalar, köpekbalıkları ve hatta dünyanın en büyük balığı olan balina köpekbalıklarına da ev sahipliği yapmaktadır.
 
Deneyimli ekibimiz ile Maldivlere planlayacağınız seyahatinizi size özel otel, transfer ve uçuş seçenekleri ile organize edebilirisiniz.
***Maldivler’e girişlerde daha önce de olduğu gibi varışta ücretsiz sunulan 30 günlük turist vizesi uygulaması devam etmektedir.
Detaylı bilgiye ofislerimizden ulaşabilirsiniz.